Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de empada
- 50 g água
- 50 g azeite
- 50 g vinho branco
-
80
g banha
veya 80 g manteiga -
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 1 ovo
- 450 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 150 g cebola
- 100 g cenoura
- 2 dentes de alho
- 3 pés de salsa
- 30 g azeite
- 1 frango partido em pedaços (1000 g aprox.)
- 100 g vinho branco
- 10 g molho de soja (isteğe bağlı)
-
1 ½
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 ½ cubo de caldo de galinha - 1 pitada de pimenta
- 2 gemas de ovo batidas
- 60 g farinha
- 1 ovo p/ pincelar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3515.6 kJ / 840.2 kcal
- Protein
- 42.6 g
- Karbonhidrat
- 51.6 g
- Yağ
- 48.9 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 447.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadas de Castelo Branco
1h 40 min
Empada de pato com alho francês
13h 10min
Empada de frango e alho-francês
50 min
Empadas de camarão
50 min
Massa quebrada
5 Min
Tarte fechada de novilho
13 Std. 30 Min
Croquetes
3h
Quiche Lorraine
45 Min
Empadas de frango e cogumelos
1h 30 min
Empadas de carne de porco
2 godz. 5 min
Pastéis de massa tenra
3h
Molho bechamel
15 Min