Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de chalotas peladas
- 1 ramita de estragón fresco (sólo las hojas)
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharada de vinagre (preferiblemente de estragón)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Besin Değeri
- şuna göre 325 g
- Kalori
- 7082.7 kJ / 1692.8 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 176.7 g
- Doymuş Yağ
- 108 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 2383.3 mg
Alternatif tarifler
Salsa verde
20 min
Aliño con vinagre balsámico
10min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Estofado de cordero con hinojo
50min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Salsa bearnesa (Espesar)
20 min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa vizcaína
40 min
Salsa holandesa
15min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Aliño de naranja y curry
10min
Aliño de yogur
5min