Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 - 480 g di zucchero
- 150 - 300 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 120 - 240 g di burro a pezzi
- 3 - 6 uova medie (circa 53-63 g l'una)
- Besin Değeri
- şuna göre 1300 g
- Kalori
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 542 g
- Yağ
- 238 g
- Doymuş Yağ
- 132 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 493 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Latte condensato
1h
Salsa al caramello
35 min
Pasta choux
2h
Crumble di pesche al Passito a Cottura Lenta con bacche di goji
4 Std. 30 Min
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20min
Crema al caramello salato
1h 10 min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Caramello salato
1h
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6h 30min
Coulis di fragole
20min
Caramello liquido
35 min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min