Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto Castelmagno e nocciole
30min
Polenta concia alla valdostana
1 Std. 40 Min
Fonduta di formaggio
20min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40min
Salsa olandese (TM6)
15min
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Flan di funghi porcini
1h
Mousse di prosciutto iberico
10 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Polenta con fonduta di formaggi
1 godz. 15 min