Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 spicchi di aglio
- 400 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 400 g di Fontina a pezzi (3 cm)
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di vino bianco secco
- 15 g di grappa alle ciliegie (isteğe bağlı)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di paprika dolce in polvere
- 700 g di pane bianco, a cubetti (3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5393 kJ / 1291 kcal
- Protein
- 71 g
- Karbonhidrat
- 91 g
- Yağ
- 65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Condimento balsamico
Değerlendirme yok
Polenta in fiur
1 Std.
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Fonduta di formaggio
20 Min
Fonduta con tartufo bianco
2óra 20p
Condimento francese cremoso
Değerlendirme yok
Udon con salsa di miso e pollo
2u. 45min
Fonduta
8sa 20 dk
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min
Agnolotti al brasato
3 Std.
Ramen giapponese
1óra 40p