Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz Marsala wine
- 2 oz white wine
- 6 egg yolks, from large eggs
- 4 oz sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 946 kJ / 226 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 32 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 15 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 Std. 50 Min
Béarnaise sauce
15 Min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Kalamata Tapenade
5min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9 Std. 5 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Classic Swiss Fondue
15 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min