Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 fogli di gelatina (10 g)
- 50 g di acqua
-
300
g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
veya 300 g di frutti rossi congelati (es. fragole, lamponi...) - 200 g di zucchero
-
250
g di formaggio fresco spalmabile
veya 250 g di ricotta - 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- foglioline di menta fresca per decorare
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1880 kJ / 449.3 kcal
- Protein
- 5.1 g
- Karbonhidrat
- 43.5 g
- Yağ
- 29.8 g
- Doymuş Yağ
- 17.6 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 172.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa al cioccolato
20min
Mousse al cioccolato
3h 30 min.
Crème caramel
3 godz. 45 min
Coulis di frutta
10 dk
Monte bianco
1h
Budino al cioccolato
6ωρ. 15 λεπτ.
Bavarese alle nocciole
7ωρ.
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 30 Min
Crema di formaggio spalmabile
5min
Bianco e nero con noci e miele
3 godz. 20 min
Tartufi al cioccolato
2 godz. 45 min
Purè di verdure
40min