Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito di birra fresco
veya 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan Brioche
8 godz.
Baguette
4h
Pane al latte
2hod. 20min
Crostata alle mele
1 godz.
Grissini stirati
2 godz.
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26u.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14u. 15min
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Baguette tradizionale
15h 35min