Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa prévia
- 50 g isco (massa mãe de trigo)
- 50 g farinha tipo 65
- 50 g farinha de trigo integral
- 100 g água filtrada
Pão
- 220 g água
- 370 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g farinha de centeio tipo 70
- 10 g sal
- Azeite q.b. p/ untar
- Besin Değeri
- şuna göre 100 unidade
- Kalori
- 3812 kJ / 912 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 190 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 13 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Massa-mãe de centeio
120 Std. 20 Min
Pão de água com massa-mãe
21 Std.
Botões doces
2h 45min
Pães de girassol e linhaça
20 Std. 10 Min
Baguetes
15h
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 Std. 40 Min
Pão pardo torcido
16h
Pão Venezia
17 Std. 10 Min
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min