Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di pinoli
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 150 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1290 kJ / 310 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 31.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 378.4 mg
Alternatif tarifler
Peperoncini farciti sott'olio
721 Std. 20 Min
Pesto alla siciliana
15min
Pangrattato
10min
Confettura di fragole classica
1 Std. 5 Min
Salsa al pomodoro
40min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di more
45min
Pesto di pomodori secchi
10min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Conserva di datterini e verdure
7 Std.
Confettura di fichi
1 Std.