Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait demi-écrémé
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé complet
- 250 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive, et un peu pour badigeonner
- ½ c. à café de sel
- 70 g d'olives noires dénoyautées, coupées en morceaux
- 70 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en morceaux
- 100 g de lardons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau/part
- Kalori
- 2008 kJ / 477 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tortilla de farine
1 Std.
Focaccia italienne
5h 10 min
Guimauve
2 godz. 30 min
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Ravioli à la ricotta et sauce aux aubergines
1 godz. 40 min
Polenta
1 Std.
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Pains pita
2h
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Pain croustillant
1 Std.
Focaccia aux tomates
40 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min