Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de farine de blé type 405 ou 550 et un peu de farine supplémentaire pour fariner la pâte
- 100 g de farine de seigle type 1150
- ½ cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 340 g d'eau
- 1 ½ - 2 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 0 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pains au lait
2h 5min
Pain paysan
3 Std.
Pain de mie
3 Std.
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Pain d'épeautre pur
11h
Yogourt nature
12h
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pain croustillant
1 Std.
Pain toast
16 Std.
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min