Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- extra virgin olive oil, for greasing
-
¾
tsp dried instant yeast
veya 7 g fresh yeast, crumbled - 5 g sugar
- 1620 g water
-
395
g strong white bread flour
veya manitoba flour - 260 g pasta flour (see tip)
- 12 g fine sea salt
- 1 - 2 Tbsp fine semolina, for sprinkling
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2581 kJ / 671 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 127 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Sourdough-style Loaf
122h 45 min
Pitta Bread
2hod.
Rye Bread Rolls
4h
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 godz. 30 min
Mini Fougasse
5 Std.
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3h 40min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Pizza Dough
1 godz.
Baguettes
3 godz. 45 min
Rustic Bread
2hod.
Soubise Sauce
30 Min
Classic Wholemeal
2h 40min