Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
10
g d'huile végétale
veya 10 g d'huile d'olive - 10 g de beurre, doux ou demi-sel
- 350 g d'échalote, coupées en deux dans la longueur
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5.1 g
- Sodyum
- 45 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Légumes rissolés
20 Min
Rissoler 200 g d'oignons
20 Min
Rissoler 200 g de poireaux
20 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
Değerlendirme yok
Rissoler 250 g d'échalotes
Değerlendirme yok
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min.
Dorer légèrement 200-300 g d'oignons
Değerlendirme yok
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25 min.
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Champignons à l'ail
20 Min