
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 2 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro fresca lavata
- 600 g di fesa di tacchino senza pelle intera
- 120 g di albicocche secche denocciolate ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e strizzate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea a fettine (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco passito o Marsala
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porzioni
- Kalori
- 1337 kcal / 5594 kJ
- Protein
- 151.6 g
- Yağ
- 54.6 g
- Karbonhidrat
- 40.7 g
- Lif
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 8.3 g
- Sodyum
- 4184 mg