Ser typu halloumi

Ser typu halloumi

4.6 43 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 29sa
300 g

Malzemeler

  • 375 g wody plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
  • 5 g chlorku wapnia w proszku (patrz wskazówka)
  • 2000 g mleka tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
  • 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
  • 20 g soli

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 100 g

Protein 22.7 g
Kalori 1877.3 kJ / 447 kcal
Yağ 22.7 g
Lif 0 g
Karbonhidrat 40.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...