Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de lait
- 110 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le plat
- 80 g de comté, râpé
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de semoule de blé dur
- 3 œufs
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- eau salée
- 1 gousse d'ail, pelée et dégermée
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 6 tranches fines de lard
- 6 tranches de fromage à raclette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2739 kJ / 659 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 43 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Bugnes à la fleur d'oranger
3 Std. 25 Min
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Focaccia à la saucisse
1 Std. 40 Min
Veau bolognaise et polenta
35min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40min
Saucisson brioché
2 godz. 50 min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Gratin de polenta à l’italienne
55min