Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Talggen-Laibchen
- 150 g Talggen (siehe Talggen Grundrezept)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 1 - 2 EL gemischte frische Kräuter (Basilikum, Thymian, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 220 g Wasser
- 20 g Butter
- ¾ TL Salz
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 30 - 50 g Semmelbrösel
Knoblauchmayonnaise
- 220 g Sonnenblumenöl, geschmacksneutral
- 75 g Milch, Zimmertemperatur
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- ¼ TL Salz
- 1 TL Estragonsenf
- 1 - 2 TL Zitronensaft
- 2 EL Sauerrahm
- 2 - 4 EL Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3237 kJ / 773 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 69 g
- Doymuş Yağ
- 10.7 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15min
Erdäpfelpüree-Laibchen
55min
Orangen-Mohn-Joghurt Dressing
5min
Schwarzwurzeln in Zitronensauce mit Petersilerdäpfeln
50 min
Pitabrote
2hod.
French Dressing
5min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1h 10 min
Talggen
1ωρ. 40 λεπτ.
Semmelknödel
50 min
Käsespätzle
45min
Waldviertler Knödel
1hod.
Erdäpfelkroketten
3h 50 min