Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Schalotten
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 3 EL Weissweinessig
- 125 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 769 kJ / 187 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Munder Safranrisotto
45 Min
Risotto milanese
30 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Currysauce
10 min
Sauce Hollandaise
15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 Std. 15 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 40 Min
Pastateig
1h
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 Min
Fondue moitié-moitié
20 Min