Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1850 g d'eau, et de l’eau supplémentaire pour immerger les sachets
- 150 - 200 g de haricots verts, frais, petits
- 2 brins de thym, frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- ⅛ - ¼ c. à café de sel
- un peu d'eau, pour immerger le sachet
- 1 c. à café rase d'acide ascorbique
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2.8 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 min
Pommes de terre en robe des champs
30 min
Poireau rissolé (200 g)
20 min
Artichauts à la romaine
50 Min
Asperges et œufs pochés sous-vide
1 Std. 20 Min
Ratatouille
40 Min
Artichauts à la romaine
50 Min
Cuisson du riz
25 min
Gratin de pommes de terre
1 Std. 10 Min
Haricots verts aux tomates et au persil
55 min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 min
Purée de pommes de terre
45 min