Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 300 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga fria cortada em cubos pequenos
- 30 g banha
- 70 g natas
- ½ c. chá de sal
- ½ limão, só a raspa
- ½ c. chá de açúcar
- 10 folhas de manjericão
Recheio
- 15 folhas de manjericão
- 30 g azeite
- 50 g chalota
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- 100 g tomate-cereja cortado em metades
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 50 g queijo-creme
- 1 ovo batido p/ pincelar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 0 kJ / 97 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soufflé de brócolos e milho
1h
Empanada caprese com molho de manjericão
1hod. 30min
Empada vegetariana
1h 25min
Chutney de pera e mostarda
45min
Massa quebrada
5min
Soufflé de legumes da época
2j 10 menit
Chamuças de batata e coentros
45min
Falafel verde com molho de requeijão
8j
Focaccia recheada
1h 25min
Empadinhas vegetarianas
1h 35 min
Miniquiches de alho-francês
1h 40min
Pastéis de massa tenra
3h