Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre de jerez
- 1000 g de riñones de ternera limpios y cortados por la mitad
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 100 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2093 kJ / 501 kcal
- Protein
- 42.57 g
- Karbonhidrat
- 9.15 g
- Yağ
- 32.48 g
- Lif
- 2.28 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peras en almíbar
1 Std. 40 Min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 Min
Perdices confitadas
26 Std. 30 Min
Dulce de membrillo casero
7h
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2 Std.
Pimientos agridulces
1h 5min
Mollejas de ternera con cebolletas
3 Std.
Huevas en escabeche de tomate
12 godz. 30 min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15 min
Peras al vino tinto
3小时 20 分钟
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30 min
Tortillitas de camarones (sin gluten)
50 Min