Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Helle und dunkle Biskuitmasse
- Butter zum Einfetten
- 105 g Weizenmehl, glatt
- 5 Eier (Größe M)
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- Staubzucker zum Besieben
- 1 TL Kakao
Himbeertopfencreme
- 5 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Zitronensaft
- 200 g Himbeeren
- 60 - 80 g Staubzucker
- 200 g Topfen, 20% Fett
Fertigstellung
- Fondant, weiß
- Zuckerschrift, braun (dunkle Schokolade)
- Esspapier, rosa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 811 kJ / 194 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Älpler Flädle
30min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Kaiserschmarrn
35min
Tiramisu Torte
6 Std. 40 Min
Baby-Cake pops
3 Std. 30 Min
Sacher-Gugls
1 Std. 30 Min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Topfenknödel mit Marillenröster
1h 20min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30min