Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Helle und dunkle Biskuitmasse
- Butter zum Einfetten
- 105 g Weizenmehl, glatt
- 5 Eier (Größe M)
- 120 g Zucker
- 1 Prise Salz
- Staubzucker zum Besieben
- 1 TL Kakao
Himbeertopfencreme
- 5 Gelatineblätter
- 200 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Zitronensaft
- 200 g Himbeeren
- 60 - 80 g Staubzucker
- 200 g Topfen, 20% Fett
Fertigstellung
- Fondant, weiß
- Zuckerschrift, braun (dunkle Schokolade)
- Esspapier, rosa
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 811 kJ / 194 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfenknödel mit Marillenröster
1 godz. 20 min
Holunder-Jogurt-Torte
7h 15 min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Kaiserschmarrn
35 Min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 Std. 30 Min
Palatschinken
45min
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3h 40min
Buchteln mit Powidl
2h 20min
Nusstorte mit Buttercreme
17 Std.
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min