Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 70 g white rice
- 260 g water
-
2 ½
tsp dried instant yeast
veya 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
Toppings and Tomato Sauce
- 250 g mozzarella, drained, sliced (1 cm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 15 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 fresh basil leaves
Assembly
- 16 fresh basil leaves
- 8 tinned anchovy fillets
- 1 - 1 ½ Tbsp pickled capers, drained, to taste
- 40 g rocket leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 789.1 kJ / 188.6 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 7.2 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 470 mg
Alternatif tarifler
Gluten-Free Pizza Dough
1h 10min
Gluten free flour mix
10 Min
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Chocolate Chip Gluten-Free Loaf
1h 10min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Breakfast Quiche
2 godz. 30 min
Gluten free tortillas
40min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 godz. 40 min
Gluten-free Artisan Bread
2 godz. 30 min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Hawaiian gluten-free pizza
2 godz.