Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 70 g white rice
- 260 g water
-
2 ½
tsp dried instant yeast
veya 25 g fresh yeast, crumbled - 1 tsp sugar
- 250 g gluten-free plain white flour (see tip)
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 tsp fine sea salt
- olive oil, for greasing
Toppings and Tomato Sauce
- 250 g mozzarella, drained, sliced (1 cm)
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 15 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 200 g tinned chopped tomatoes
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt
- 10 fresh basil leaves
Assembly
- 16 fresh basil leaves
- 8 tinned anchovy fillets
- 1 - 1 ½ Tbsp pickled capers, drained, to taste
- 40 g rocket leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 789.1 kJ / 188.6 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Karbonhidrat
- 24.1 g
- Yağ
- 7.2 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 470 mg
Alternatif tarifler
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten-free Chocolate Brownies
1h
Gluten-free Coconut and Raspberry Muffins
1h
Gluten Free Plain Flour
5min
Gluten-free focaccia bread
1h
Gluten Free Shortcrust Pastry
35min
Gluten Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten-free Shortcrust Pastry
35min
Gluten-Free Pizza Dough
1 Std. 10 Min
Hawaiian gluten-free pizza
2h