Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig:
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung:
- Butter zum Einfetten
- 1 altbackenes Brötchen (ca. 50 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g Speckwürfel
- 500 g Sauerkraut
- 540 g Wasser
- Salz nach Geschmack
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2905 kJ / 695 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 8.9 g
Alternatif tarifler
Semmelknödel
50min
Spätzle
30min
Rohrnudeln mit Pflaumen
1hod. 50min
Kas-Press-Knödel
45min
Nussschleifen
2h
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Rohrnudeln
1hod. 50min
Strudelgrundteig
45min
Linsen mit Spätzle und Wiener Würstchen
1 Std.
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25 Min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min