Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig:
- 370 g Mehl
- 1 Ei
- 40 g Öl
- 120 g Wasser
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
Füllung und Fertigstellung:
- Butter zum Einfetten
- 1 altbackenes Brötchen (ca. 50 g), in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 50 g Butter, in Stücken
- 200 g Speckwürfel
- 500 g Sauerkraut
- 540 g Wasser
- Salz nach Geschmack
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2905 kJ / 695 kcal
- Protein
- 24 g
- Karbonhidrat
- 77 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 8.9 g
Alternatif tarifler
Rohrnudeln
1h 50min
Semmelknödel
50min
Spätzle
30min
Milchrahmstrudel
1 Std. 30 Min
Strudelgrundteig
45min
Wurstknöpfle (Bayern)
45min
Kas-Press-Knödel
45min
Apfelstrudel mit Zimt und Walnüssen
1h 20min
Schupfnudeln
2h
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Hefezopf mit Puddingfüllung
1 Std. 30 Min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min