Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hojaldre
- 200 g de harina de repostería
- 200 g de mantequilla en trozos pequeños (1-2 cm) y congelada
- 90 g de agua muy fría
- 1 pellizco de sal
Crema pastelera
- 250 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ½ sobre de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Montaje
- 1 cucharada de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 786 kJ / 188 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 0.5 g
Alternatif tarifler
Bambas de nata
1h 50min
Almoixàvenas
1h 30min
Torrijas con crema pastelera tostada
40 Min
Perrunillas
30min
Torrijas al vapor
1h 20min
Huesillos extremeños (Extremadura)
40 Min
Bizcochitos de chocolate rellenos
1h 15min
Tarta San Marcos
4 Std.
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 Std. 30 Min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1h
Petisús (éclairs)
1h 50min
Minitartas San Marcos con trufa
3h