Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g white sugar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 1030 g water
- 1 tsp lemon juice (see Tip)
- 30 g unsalted butter, chilled and added into mixing bowl in 1 piece (approx. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tbsp vinegar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1935.5 kJ / 460.9 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Karbonhidrat
- 63.5 g
- Yağ
- 24.3 g
- Doymuş Yağ
- 15.8 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 10.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Béchamel sauce (TM6 )
15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min
Butterscotch sauce
10 Min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Béchamel sauce (TM6 - 1100 g)
15 Min
Peanut brittle
1u. 30min
Custard
10 Min
Caramel toffees
2 godz.
Honeycomb
1u. 30min
Sherbet bags
4h 20min
Pavlova
6 godz.
Salted caramel sauce
40 min