Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero semolato fine
- 10 g di lievito fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza d'arancia
- 10 g di scorza di limone
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero semolato fine
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di rum bianco (vol. 70°C)
Terminare della preparazione
- 150 g di confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1083 kJ / 259 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Pan Brioche
8 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12 Std.
Gugelhopf veloce
Değerlendirme yok
Albumi montati a neve
5 dk
Pasta di mandorle
Değerlendirme yok
Torta della nonna
4 Std.
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 Std. 30 Min
Cornetti al cioccolato
3 Std. 35 Min
Pasta frolla
2 Std. 5 Min
Babà napoletano
2hod. 45min
Crema pasticcera
15min