Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
veya ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Confettura classica
55 Min
Albumi montati a neve
5 dk
Pane rustico
2 Std.
Pane rustico
2 Std.
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1 Std. 30 Min
Burro
Keine Bewertungen
Meringhe dell'Emmental
2 Std. 15 Min
Torta di spinaci e carote al vapore
Keine Bewertungen
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 Std. 30 Min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 Min
Pane integrale
Keine Bewertungen
Pane di frumento e farro
12 Std.