Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lievitino
- 200 g di semi di segale
- 125 g di acqua
- ⅛ di cubetto di lievito fresco (circa 5 g)
Impasto e finitura
- 400 g di semi di segale
- 250 g di acqua
-
⅓
di cubetto di lievito fresco (circa 15 g)
veya ⅔ bustina di lievito secco (circa. 5 g) - 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 1 g
Alternatif tarifler
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 godz.
Farina di cereali o legumi
Değerlendirme yok
Pane integrale in cassetta
4u.
Burro
40min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Tajine di agnello con albicocche e miele
1 Std. 30 Min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1h 15min
Pane al vino rosso e noci
15 Std. 30 Min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Pane bigio in casseruola
2 Std. 25 Min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Pane di farro alle nocciole
2h 50min