Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 300 g di acqua, tiepida
- 25 g di olio di colza
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 uovo, sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 4 g
Alternatif tarifler
Baguette
4u.
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Pane per toast
3 Std.
Pane veloce
1 godz. 15 min
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Riso casimiro
45min
Corona dei Re Magi con uvetta
1h 55 min
Pane al latte
2ωρ. 20 λεπτ.
Corona dei Re Magi
2u. 15min
Pane paesano
3 Std.
panini al latte
2 Std. 5 Min
Treccia bernese
1 godz. 45 min