Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina
-
½
cubetto di lievito fresco (ca. 10 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 1 ½ cucchiaino di sale
- 300 g di acqua, tiepida
- 25 g di olio di colza
- 1 cucchiaio di acqua
- 1 uovo, sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 861 kJ / 206 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 4 g
Alternatif tarifler
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Corona dei Re Magi
2sa 15 dk
Riso casimiro
45 min
Lasagne
2h
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Panini di San Gallo
26h 30 min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10min
Biscotti milanesini
3小时
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Spezzatino alla zurighese
50min
Polenta ticinese
45 min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min