Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di latte
- 75 g di burro, a pezzi
-
¾
di cubetto di lievito fresco (ca. 20 g), sbriciolato
veya 1 ½ bustina di lievito secco (10 g) - 500 g di farina
- 3 cucchiai di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di uvetta sultanina, messa per un’ora in ammollo nell’acqua calda, strizzata
- 1 uovo, sbattuto, per spennellare
- 1 - 2 cucchiai di mandorle affettate a lamelle
- 1 cucchiaio di granella di zucchero
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Rösti alla bernese
40min
Pane ticinese
1hod. 50min
Spezzatino alla zurighese
50 Min
Crema Thermomix®
45min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2hod. 10min
Pane alle pere
28óra
Biscotti milanesini
3 Std.
Biscotti al vin brûlé
2 Std. 40 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Muffins con gocce di cioccolato
1 Std.
Treccia bernese
1 godz. 45 min