Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g água
- 600 g cabeça de porco fumada (pequena) cortada em pedaços
- 120 g cebola
- 1 dente de alho
- 490 g feijão encarnado, em lata, escorrido
- 1 chouriço de carne às rodelas (100 g aprox.)
- 1 chouriço de sangue às rodelas (100 g aprox.)
- 350 g batata cortada em cubos
- 1 folha de louro seco
- 10 pés de coentro fresco, só as folhas
- sal q.b.
- 1 pitada de pimenta
- 1 farinheira (150 g aprox.)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 1164 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Karbonhidrat
- 65.1 g
- Yağ
- 52.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de batata e cogumelos secos
30min
Sopa da pedra
1h 30min
Sopa de feijão com legumes
45min
Carne de porco caramelizada, bulgur e legumes a vapor
2h
Arroz doce
1h
Carcaças
1h 40min
Canja de galinha
55min
Caldo verde
40min
Sopa marroquina apimentada de lentilhas
40min
Sopa de grão-de-bico com espinafre
40min
Lasanha bolonhesa
2h 30min
Pão de ló
1h 50min