Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 525 g de agua
- 25 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina de trigo sarraceno
- 20 g de psyllium
- 100 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 547 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 134 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan crujiente de trigo sarraceno
1h 30min
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1 godz. 15 min
Harina de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
5 min
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1h 30min
Panecillos de lino y chía
40 min
Pan exprés sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3sa
Tarta de chocolate y batata
3sa
Bagels sin gluten
1 godz. 50 min
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1h 30min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h