Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais, coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1271.5 kJ / 303.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2h 30 min
Confit d'oignons rouges
4h
Caramel liquide
25 min
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20 min
Chutney d'oignon rouge
24h
Foie gras sous-vide
72 godz.
Toffees au caramel
2h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5 min
Caramel au beurre salé
1h 45 min
Sous-vide magrets de canard
2h
Sauce au caramel
1h 30 min