Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais, coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1271.5 kJ / 303.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Caramel liquide
25 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Sauce caramel
1 Std. 30 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Toffees au caramel
2 Std.
Sous-vide magrets de canard
2 Std.
Confit d'oignons rouges
4 Std.
Dorer 250 g d'échalotes
25 Min
Chutney d'oignon rouge
24h
Foie gras sous-vide
72 Std.