Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di uva passa
- 60 g di pinoli
- 400 g di spinaci freschi in foglia
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di formaggio Roquefort a pezzi
- 1 pacchetto di pasta fillo
- 50 g di burro fuso
- 1 uovo sbattuto
-
1
cucchiaio di semi di sesamo (isteğe bağlı)
veya 1 cucchiaio di semi di papavero (isteğe bağlı) - 50 - 80 g di formaggio fresco spalmabile
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 494 kJ / 118 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 10.05 g
- Lif
- 0.85 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata salata di spinaci
1 godz.
Erbazzone reggiano
2 godz.
Torta salata di merluzzo e spinaci
2 godz. 30 min
Torta salata multistrato
3h 30min
Eggah con caponata
50 min
Jalapeño poppers
1 godz.
Salatini vegetariani
50 min
Torta di asparagi
1 godz. 10 min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Torta salata ai funghi
1 godz. 30 min
Sfogliata ai funghi
1hod. 40min
Torta salata champignon e provola
1u. 5min