Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3000 g de tomates bien mûres
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 c. à café rases de sel
- 2 c. à soupe de cassonade
- 8 gousses d'ail, non pelées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- piment d'Espelette (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 171 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelée de fruits rouges
2 godz. 45 min
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture de tomates vertes
24 godz.
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture de figues
1h 30min
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Gelée de groseille
35min
Coulis de tomates
35min