Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3000 g de tomates bien mûres
- 2 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 2 c. à café rases de sel
- 2 c. à soupe de cassonade
- 8 gousses d'ail, non pelées
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- piment d'Espelette (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 171 kJ / 41 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Compote de pêches et framboises
1 Std.
Confiture de fraises
6 Std.
Confiture d'abricots
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.
Pâtes de fruit à la fraise
2h 35min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 Std.
Coulis de tomates
35 min
Gelée et pâte de coing
24 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Confiture de figues
1 Std. 30 Min
Compote de prune à la cannelle
25 min
Confiture de tomates vertes
24 godz.