Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema batida
- 50 g de azúcar glass
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
Natilla de chocolate
- 350 g de chocolate amargo, en trozos
- 300 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 6 yemas de huevo
- 100 g de azúcar refinada
Claras batidas y montaje
- 6 claras de huevo
- 1 pizca de cremor tártaro
- 2 cdas de azúcar refinada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 3343 kJ / 799 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 71 g
- Yağ
- 58 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Postre helado de avellana y chocolate
8h
Macarrones con merengue suizo
1 Std. 10 Min
Aperitivo de arándanos y canapés de camarones
5 Std.
Paletas de hielo arcoíris
10 Std.
Milhojas de chocolate y caramelo TM6
2h
Helado de chocolate
12h
Espuma de frutos rojos
10 min
Helado de vainilla y fresa
12h
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4 Std.
Paletas de caramelo TM6
40min
Mousse de uva
4 Std.
Helado de fruta
5 Min