Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 35 g de azúcar
- 1 cditas de sal marina
- 395 g de harina de trigo
- 5 g de levadura seca instantánea
- 190 g de agua, tibia
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- harina de trigo, para espolvorear
- 75 g de aceite de ajonjolí tostado
- 1000 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piezas
- Kalori
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Falafel
55min
Pasta fresca de betabel
25min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2h 10min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min
Reducción de salsa de soya
1 godz. 20 min
Baba ganoush
40min
Pasta fresca de jitomate
Değerlendirme yok
Gyozas japonesas
50min
Chutney de mango y tamarindo
20min
Pasta fresca de espinacas
25min
Masa para pasta fresca
1h
Chimichurri de jalapeño y albahaca
10min