Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g trigo em grão
- 400 g água
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 3 c. chá de fermento de padeiro seco (12 g) -
120
g buttermilk
veya 120 g iogurte - 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
- 1 c. chá de levedura de cerveja (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1124.3 kJ / 268.7 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Karbonhidrat
- 57.5 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 8.7 g
- Sodyum
- 492.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mix para pão integral e pão
24h
Pão de água com massa-mãe
21h
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de mistura de centeio sem levedura
Değerlendirme yok
Pão de espelta com sementes de abóbora
15 godz. 45 min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão branco
15 godz.