Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
80
g di pancetta di maiale
veya 80 g di lardo - 320 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 600 g di farina tipo 00
-
20
g di olio extravergine di oliva
veya 20 g di strutto - 2 cucchiaini colmi di sale
- 100 g di ciccioli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1268 kJ / 303.2 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Karbonhidrat
- 46.1 g
- Yağ
- 8.6 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Gnocco emiliano
4h 50min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1 godz. 30 min
Piadina romagnola farcita
55 min
Tortelli verdi
3 Std. 30 Min
Gnocco fritto modenese
35 min
Passatelli
45 min
Bomboloni al forno
3sa 35 dk
Ciambella romagnola
1h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Tigelle
3 Std. 50 Min