Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 80 g Dinkel
- 225 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Trockenhefe
- 35 g Olivenöl
- 150 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
Belag und Fertigstellung
- 100 g Emmentaler, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Rinderhackfleisch
- 30 g Tomatenmark
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 4 Eier
- 4 EL Sesam
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1555 kJ / 371 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 122 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fatayer mit Rinderhack
2 Std.
Blumenkohl-Schnitzel-Quiche
1 Std. 25 Min
Käseecken zum Zupfen
1 Std. 50 Min
Überbackene Hackfleisch-Wirsing-Röllchen
50 Min
Kürbis-Hackfleisch-Tarte
1óra 45p
Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo
3 Std.
Quiche Hawaii
50 Min
Hackfleisch-Käse-Quiche
1 Std. 40 Min
Hackfleischschnecken
1 Std.
Käse-Kräuter-Striezel
1óra 35p
Rosenkohl-Hackfleisch-Pizza
1 Std. 15 Min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1 Std.