Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Schweinegulasch (Ober-/Unterschale oder Schulter), in Würfeln (2 cm)
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 200 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- 30 g Speisestärke
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Sahne
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und mehr zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3185 kJ / 761 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 801.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Schweinefilet in Metaxasauce
1 Std. 30 Min
Ochsenbäckchen
5hod.
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Mini-Rouladen
3 Std. 30 Min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 dk
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min