Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, gewürfelt
- 150 g rote Zwiebeln, halbiert, in Ringen
- 600 g Schweinegulasch (Ober-/Unterschale oder Schulter), in Würfeln (2 cm)
- 300 g Wasser und mehr zum Kochen
- 200 g Weißwein, trocken
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz und mehr zum Kochen
- 500 g Bandnudeln
- 30 g Speisestärke
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Sahne
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und mehr zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3185 kJ / 761 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 37 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 801.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20 min
Schlemmertopf
40 Min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50min
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3h 40min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min
Smoked Gulasch mit Bacon
4 Std.
Sauerbraten mit Spätzle
53 Std.
Schweinefilet in Metaxasauce
1hod. 30min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 Std. 45 Min