Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g cebola
- 3 dentes de alho
- 20 g salsa
- 75 g banha
- 1 folha de louro
- 800 g fressura de porco, cortada em pedaços pequenos (coração, fígado, rins, pulmão e baço)
- 500 g água
- ½ c. chá de sal
- 3 cravinhos
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de cominhos
- 1000 g sangue
- Pão alentejano q.b. cortado em fatias finas
- 1 laranja, cortada às rodelas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4452.3 kJ / 1064.1 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Karbonhidrat
- 138.4 g
- Yağ
- 42.5 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 305.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feijoada de Borrego
1h 10min
Creme de feijão-branco
30 min
Roscas de azeite (Taralli)
Değerlendirme yok
Creme verde
30 min
Sopa verde
45 min
Pizza marguerita clássica
27 Std.
Brownie de chocolate sem glúten
50 min
Patê de bacalhau
2 godz. 20 min
Burrito Sushi - TM5
Değerlendirme yok
Bolo de carne
1 Std. 5 Min
Pizza Margherita
2h 10 min
Sopa de feijão-branco
25min