Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nieve de guanábana y mango
5u.
Salsa verde cocida
30 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Pan vegetariano con gravy
1 Std. 20 Min
Nieve de pepino y limón
10 Min
Agua de pepino y limón
10 Min
Sashimi de betabel
15min
Chilaquiles Rojos
25 Min
Gelatina de cítricos y piña con salsa de pimienta
1 Std. 50 Min
Gelatina de mango
15min
Pastel de elote con rompope TM6
2 Std.
Nieve rápida de fruta
5min