Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 4.6 g
- Yağ
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Agua de Horchata
10 Min
Agua de horchata
15min
Latte helado de té negro y moras TM6
10 Min
Huachinango con hoja santa, crema de frijol y nieve de mango-mandarina
1 Std.
Gelatina de mango
15min
Gelatina de mango
6h 15min
Arroz con leche
3 Std.
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces tostadas TM6
14 Std. 15 Min
Horchata de avena
10 Min
Chocolate caliente con chile
10 Min
Atole de chocolate
20min
Agua de Guayaba con jamaica
15min