Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa sablé
- 70 g de azúcar refinada
- 200 g de mantequilla sin sal
- 370 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cdita de vainilla
Salsa de maracuyá
- 50 g de pulpa de maracuyá
- 30 g de azúcar refinada
- frijoles negros secos
Crema batida
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Crema de maracuyá
- 150 g de pulpa de maracuyá
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 80 g de azúcar
- 160 g de mantequilla sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 3105.9 kJ / 739.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 47.4 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Masa sablé
10 Min
Crema de maracuyá
10 Min
Crujiente de manzana
5h 30min
Merengue suizo
15 min
Soufflé de maracuyá
35min
Pay de manzana casero
2 godz. 20 min
Merengue suizo
10 Min
Merengue italiano
20p
Strudel de manzana
1h 45min
Samosa (empanadas vegetarianas)
1 Std. 30 Min
Crumble de plátano y pera
30min
Merengue francés
10 Min