Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa sablé
- 70 g de azúcar refinada
- 200 g de mantequilla sin sal
- 370 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cdita de vainilla
Salsa de maracuyá
- 50 g de pulpa de maracuyá
- 30 g de azúcar refinada
- frijoles negros secos
Crema batida
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Crema de maracuyá
- 150 g de pulpa de maracuyá
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 80 g de azúcar
- 160 g de mantequilla sin sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 3105.9 kJ / 739.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 71.2 g
- Yağ
- 47.4 g
- Lif
- 3.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa blanca italiana
20 min
Sandwich helado de vainilla
14h
Tarta mediterránea de higos
1 Std. 30 Min
Crema de maracuyá
10 min
Crème brûlée de café TM6
15min
Soufflé de maracuyá
35 Min
Merengue suizo
10 min
Merengue italiano
20 min
Samosa (empanadas vegetarianas)
1 Std. 30 Min
Masa para pay
40 Min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Alfajores
1 Std. 30 Min