Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita rasa de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 500 g de harina integral
- 340 g de agua
-
1
cdita de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- 2 cucharadas de linaza
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Karbonhidrat
- 241.62 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 13.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan pita
1h 50 min
Pan vegano de caja
1h 20 min
Pan integral
3h
Pan blanco
1h 40min
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Pan rápido
1h 35 min
Pan pita
1h 40min
Pan de maíz (Broa)
2h 20min
Pan pita
1h 50 min
Pan integral con harina multicereales
3u. 50min