Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita rasa de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 500 g de harina integral
- 340 g de agua
-
1
cdita de levadura seca instantánea, (3 g)
veya 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- 2 cucharadas de linaza
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Karbonhidrat
- 241.62 g
- Yağ
- 5.4 g
- Lif
- 13.65 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan blanco
1h 40 min
Pan integral de semillas
2 godz. 50 min
Leche de almendras
12 Std.
Pan integral
3 godz.
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Mantequilla de polenta vegana
25 Min
Pan rústico
2 godz.
Pan de caja low carb
2 godz.
Hot-cakes veganos
20 Min
Pan integral de espinacas
1h 40 min
Mantequilla clarificada
3 godz.