Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 100 g de harina integral de centeno
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 0.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 339.2 mg
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Masa madre de trigo
96h
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan integral al vapor
2j
Pan integral con muesli
4 Std.
Pan de nueces
3h 45min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Panecillos de centeno y cerveza negra
1j
Pan de molde con semillas de amapola
2j 10 menit
Hogaza rústica con centeno
16 Std.