Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 60 g de agua
- 15 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 200 g de agua
- 1 cucharadita de miel
- 200 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 100 g de harina integral de centeno
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 21.8 g
- Yağ
- 0.8 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 339.2 mg
Alternatif tarifler
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16hod. 50min
Hogaza rústica con centeno
16 godz.
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan integral al vapor
2sa
Pan de centeno con masa agria
154 godz.
Pan integral con muesli
4 godz.
Pan rústico
2sa
Hogaza de centeno
16hod. 50min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Masa madre de trigo
96 Std.