Cihazlar ve Aksesuarlar
Joghurtkruste
Hazırlık 20 dk
Toplam 3sa
15 Scheiben
Malzemeler
-
Wasser240 g
-
Hefe (10 g)¼ Würfel
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten350 g
-
Roggenmehl Type 1150150 g
-
Naturjoghurt100 g
-
Salz2 TL
-
Honig1 TL
-
Backmalz1 TL
-
Balsamico, hell2 EL
-
Öl zum Einfetten
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 Scheibe
Protein
4 g
Kalori
540 kJ /
129 kcal
Yağ
0 g
Lif
1.7 g
Karbonhidrat
26 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Brötchen
1sa 40 dk
Landbrot Backhausart
1sa 40 dk
Weizen-Buttermilch-Brot
12sa
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7sa
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3sa
Doppelbocker aus dem Topf
3sa
Nuss-Möhren-Topfbrot
2sa 45 dk
Roggen-Malzbier-Brot
2sa 20 dk
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2sa 10 dk
Dinkelkruste
2sa 20 dk
Dinkel-Roggen-Landbrot
3sa
Baguette Rustica
4sa 20 dk