Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La base (le jour même)
- 1000 g de coings, non épluchés
- 1000 g d'eau
Les pâtes de fruit (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé (3-4 citrons)
- 10 g d'huile neutre
La gelée de coing (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé
Les pâtes de fruit (le lendemain)
- 200 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 5832.7 kJ / 1378 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 340 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture figue-romarin
50 Min
Confiture d'abricots
6h
Confiture de cerises
6h
Gelée de coing et pâte de fruits
72 Std.
Confiture de tomates vertes
24 Std.
Gelée de coing
1 godz.
Pâte de coings
1hod. 45min
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Gelée de raisin
6h
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Gelée de groseille
35 min
Marmelade d'oranges
1 godz. 30 min