Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Esponja
- 80 g de leche
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Masa
- 60 g de leche
- 120 g de azúcar
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 huevo batido (para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 30 - 35 g de agua de rosas
- harina de fuerza (para espolvorear)
- 1 pellizco de sal
Relleno y decoración
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 230 g de azúcar glas
- 40 g de agua de rosas
- 1 clara de huevo (30 g)
- 20 - 30 g de almendra laminada tostada
- 10 - 12 de rosas secas para infusión
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2122 kJ / 507 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 66.6 g
- Yağ
- 22.8 g
- Lif
- 2.1 g
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera
10 Min
Roscón de Reyes
4h
Roscón adikosh
8h
Minirroscón de Reyes
3 Std.
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Nata de trufa
8h 15min
Roscón de Reyes con glaseado espejo de chocolate
6h 30min
Tarta adikosh
2h