Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de chiles secos, (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo, pelado
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate, en trozos
- 2 cubos de caldo de res
- 20 g de aceite, (opcional)
- 10 g de vinagre de manzana
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo, en cubos (5 x 5 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1746.1 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Karbonhidrat
- 10.6 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 893.3 mg
Alternatif tarifler
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Pollo encacahuatado
45min
Salpicón de res
1h
Bisteces a la mexicana
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Tinga de pollo TM6
30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Bisteces en salsa verde TM6
45min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15 min
Picadillo con rajas
25min
Pollo con mole TM6
1h
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min